Kasvualustat

Viljelymulta PREMIUM

Viljelymulta PREMIUM on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu kasvimaan perustamiseen, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin. Se sopii myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille kasvupaikoille.

 • pH

  5,5 – 6 – 7

 • Johtokyky

  10 – 25 – 45 mS/ m

 • Orgaaninen aines

  16 – 18 – 20 paino-%

 • Tilavuuspaino

  600 – 700 < kg/m³

Viljelymulta on kalkittu ja seulottu kasvualusta, ja se on peruslannoitettu orgaanisella luomuviljelyyn hyväksytyllä lannoitteella, jonka ravinteet vapautuvat tasaisesti läpi kasvukauden. Tuotteeseen on lisätty juuriston kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

Käyttöohjeet

Huomioi jatkossa hoitolannoitus käyttökohteen mukaan. Kasvimaalle levitettyä multaa ei tarvitse tiivistää, riittää, että maa tasoitetaan. Istutuksille käytettäessä tiivistäminen on tehtävä ennen istuttamista tai kylvöä siten, ettei maa enää painu, mutta maan ilmatila ei saa pienentyä liikaa. Tuote on käytettävä ja taimet istutettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana (yleensä yksivuotisten) rikkakasvien siemeniä. Mahdollinen varastointi vahvan pressun tms. päällä ja alla varjoisassa ja kuivassa paikassa. Varastoinnin aikana etenkin liukoisen typen
pitoisuus laskee.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Which country site would you like to visit?