Kasvualustat

Viljelymulta

Kekkilä Viljelymulta on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu kasvimaalle, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin.

 • pH

  5,5-6-7,5

 • Johtokyky

  15–50 mS/m

 • Orgaaninen aines

  16–18–20 paino-%

 • Tilavuuspaino

  500–700– kg/m³

Kekkilän viljelymulta soveltuu myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Viljelymulta on peruslannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta. Se on lannoitettu orgaanisella pitkävaikutteisella lannoitteella, joten ravinteita on saatavilla tasaisesti läpi kasvukauden. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Viljelymultaa on saatavana PREMIUM-lannoitettuna. PREMIUM-tuotteet on lannoitettu luonnonmukaisella lannoitteella, joka on pitkäaikaisvaikutteista ja vilkastuttaa maan pieneliötoimintaa.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

Käyttöohjeet

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Kasvimaalle levitettäessä multaa ei tarvitse tiivistää; riittää, että maa tasoitetaan. Käytettäessä istutuksille kevyt tiivistäminen on tehtävä ennen istuttamista siten, ettei maa enää painu. Maan ilmatila ei kuitenkaan saa pienentyä liikaa. Kasvimaa tarvitsee vuosittaista hoitoa ja lisälannoitus on yksi toimenpiteistä. Orgaaniset luonnonlannoitteet sopivat mainiosti kasvimaille.

Which country site would you like to visit?