Kasvualustat

Perennamulta

Kekkilä Perennamulta on multava, seulottu, levitysvalmis erikoiskasvualusta, joka on kalkittu ja lannoitettu maanparannuskompostilla.

 • pH

  5,5-6-7,5

 • Johtokyky

  10–45 mS/m

 • Orgaaninen aines

  12–14–16 paino-%

 • Tilavuuspaino

  640–800– kg/m³

Perennamulta sopii normaalien ja kosteiden kasvupaikkojen perennoille. Rakenne säilyy ilmavana pidättäen silti riittävästi kosteutta, koska vedenpidätyskykyä on parannettu käyttämällä kivennäisraaka-aineiden ohella enemmän orgaanista ainesta. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

Käyttöohjeet

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Istutusalueen pinta on hyvä jättää hieman korkeammalle kuin ympäröivä maa, koska uusi kasvualusta painuu hieman ensimmäisen vuoden aikana.  Pinnan tasaisuus helpottaa hyvän lopputuloksen saavuttamista. Lähes kaikki kasvit on hyvä istuttaa entiseen istutussyvyyteensä. Muista kastella istutukset hyvin, jotta kasvit saavat tarpeeksi kosteutta ja juuret saavat hyvän kosketuksen kasvualustaan.

Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Which country site would you like to visit?