Nurmikkomulta

Kekkilä Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta nurmikoille, joilta vaaditaan erityistä kestävyyttä runsaan käytön tai raskaiden hoitokoneiden takia. Se on levitysvalmis kalkittu, lannoitettu ja seulottu kasvualusta piha- ja puistonurmikoille.

 • pH

  5,5-6-7,5

 • Johtokyky

  15–65 mS/m

 • Orgaaninen aines

  6–8–10 paino-%

 • Tilavuuspaino

  800–1000– kg/m³

 • Nurmikkomullan kivennäisainespitoisuus on istutusmultaa korkeampi. Kasvualusta ja sen pinta säilyvät kivennäisaineksen ansiosta vettä läpäisevinä varmistaen juurtumisen ja itämisen vaativissakin olosuhteissa. Huomaathan, että irtomulta poikkeaa pakatuista tuotteistamme. Nurmikkomultaa on saatavana LAN- ja PLUS-lannoitettuina.

  Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 790 4040 tai lähimmältä multa-asemalta.

  Määrää laskiessa ota huomioon, että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

 • Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

  Kuivina kausina kasvualustan pinta saattaa lajittua, jolloin se voi näyttää hiekkaiselta. Hyvin peitetty siemen ja jyrätty maan pinta takaavat tasaisemman kosteuden ja paremmat itämisedellytykset.

  Mahdolliset rikkakasvit tulee torjua ajoissa leikkaamalla, vaikka itse nurmikko ei vielä leikkausta tarvitsisi. Rikkakasveja ei kannata kitkeä, sillä ne häviävät nurmikosta säännöllisten leikkuiden myötä. Nurmikkomulta PLUS on lannoitettu kompostilla ja ravinteet riittävät ensimmäiselle kasvukaudelle. Hoitolannoitus on hyvä aloittaa toisella kasvukaudella.

Which country site would you like to visit?