Kasvualustat

Maksaruohokattomulta

Maksaruohokattomulta PLUS on kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta viherkatoille. Komposti ja hidasliukoiset mineraalilannoitteet antavat kasvualustalle pitkäkestoista lannoitusvaikutusta ja minimoivat ravinteiden huuhtoutumisriskiä.

 • pH

  5,5-6,5-7,5

 • Johtokyky

  10 – 15 – 20 mS/m

 • Orgaaninen aines

  2 ­– 4 – 6 paino-%

 • Tilavuuspaino

  700–1000– kg/m³

Tilavuuspainon pienentämiseksi tuotteeseen on lisätty n. 10 % vaahtolasia. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta. Maksaruohokattomulta sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan maksaruohojen lisäksi keto- ja niittykatoille, viherkattotyypeille 1 ja 2. Huomioi rakennusten kantavuus ja vesieristys.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404. Tilauksesta kantavan kasvualustan kiviaines ja multaosio voidaan toimittaa erikseen. Tuotetta on saatavilla myös 1000 l suursäkissä.

Käyttöohjeet

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Which country site would you like to visit?