Hoitotuotteet ja viimeistely

Koristekate Hiilenmusta

  • Viimeistele piha helposti
  • Yksi säkki riittää 1m2 alueelle
  • Vähentää kastelun tarvetta

Koristekate Hiilenmusta on luonnonvärein värjättyä puuhaketta ja sen palakoko on 7-50 mm. Tyylikäs musta väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa.

  • Pakkauskoko

    45L ja 1000L

  • Palakoko

    45L ja 1000L

Ominaisuudet

Erittäin hyvä ja tasalaatuinen koristekate sopii korkealuokkaisiin kohteisiin. Eri värisävyt antavat loistoa istutuksille. Värillisellä katteella voi myös tehdä erilaisia koristepintoja. Saatavana kolme eri väriä: antiikinpunainen, hiilenmusta ja pähkinänruskea.

Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Se sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille sekä leikkialueille.

Koristekate Hiilenmusta sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi monien havukasvien sekä harmaalehtisten ja valkokukkaisten kasvien pariksi.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristekate estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatetta voi myös käyttää Kuorikatekerroksen pinnan viimeistelyyn. Koristekatteen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Koristekatteen palakoko on 7–50 mm.

Tuotteen raaka-aineena käytetään männystä valmistettua käsittelemätöntä puuhaketta. Väri kestää erittäin hyvin sään vaikutukset vuosikymmeniä. Käytetty väriaine on rautaoksidia.

Tilaus

Hiilenmusta, antiikinpunainen ja pähkinänruskea koristekate saatavana 45 ja 1 000 litran säkeissä.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Which country site would you like to visit?