Kesäkukkamulta PLUS

Kekkilä Kesäkukkamulta PLUS on hyvin kosteutta pidättävä, kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu levitysvalmis erikoiskasvualusta. Kasvualustaan lisätty komposti antaa pitkäaikaisen lannoitusvaikutuksen ja vilkastuttaa maan pieneliötoimintaa. Kesäkukkamulta soveltuu erinomaisesti kasvualustaksi kesäkukille ja muille yksivuotisille kasveille. Tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi ryhmäkasvi-istutuksissa, hautausmailla ja isoissa ruukkuistutuksissa.

 

 • Johtokyky

  10 - 35 - 50 mSm

 • ph

  5,5 - 6,5 - 7,5

 • Typpiliukoinen N

  10 - 40 -80 mg/l

 • Orgaaninen aines

  16 - 18 - 20 paino-%

 • Tilavuuspaino

  600-700 <

Kesäkukkamulta PLUS soveltuu erinomaisesti kasvualustaksi kesäkukille ja muille yksivuotisille kasveille. Tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi ryhmäkasvi-istutuksissa, hautausmailla ja isoissa ruukkuistutuksissa.

Saatavilla myös kalkittu, lannoittamaton Kekkilä Kesäkukkamulta LAN.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Käyttöohjeet

Kesäkukkamulta PLUS punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on. Tuote tiivistyy perustamisvaiheessa noin 20 %.

Kesäkukkamulta PLUS on käytettävä ja taimet istutettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat ja multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa kasvualusta varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Suosittelemme haraamaan multapinnan säännöllisesti tai käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Which country site would you like to visit?