Kasvualustat

Kattopuutarhamulta

Kattopuutarhamulta PLUS on kevyt, kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta viherkatoille.

 • pH

  5,5-6,5-7,5

 • Johtokyky

  10 – 15 – 20 mS/m

 • Orgaaninen aines

  8 ­– 10 – 12 paino-%

 • Tilavuuspaino

  600–700– kg/m³

Komposti ja hidasliukoiset mineraalilannoitteet antavat Kattopuutarhamullalle pitkäkestoista lannoitusvaikutusta ja minimoivat ravinteiden huuhtoutumisriskiä. Tilavuuspainon pienentämiseksi tuotteeseen on lisätty n. 40 % vaahtolasia. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Kattopuutarhamulta sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan ruohokatoille ja erityyppisille puutarhakasveille, viherkattotyypeille 3 ja 4. Huomioi rakennusten kantavuus, vesieristys sekä salaojituskerros.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404. Tilauksesta kantavan kasvualustan kiviaines ja multaosio voidaan toimittaa erikseen.

Käyttöohjeet

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Which country site would you like to visit?