Kasvualustat

Kattopuutarhamulta

Kattopuutarhamulta PLUS on viherkatoille suunniteltu kasvualusta, joka sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan viherkattotyypeille 3 ja 4. Se soveltuu myös istutusaltaisiin esim. kansirakenteilla, kun kasvualustan painoa ja sen aiheuttamaa painetta on tarve rajoittaa.

 • pH

  5,5 – 6,5 – 7,5

 • Johtokyky

  10 – 15 – 20 mS/m

 • Orgaaninen aines

  8 ­– 10 – 12 paino-%

 • Tilavuuspaino

  700 < 1000 < kg/m³

Kompostilannoitetun kasvualustan ravinteet ovat hitaasti liukenevia. Kattopuutarhamulta sopii kasvualustaksi ruohokatoille ja erilaisille puutarhakasveille, kasvualustan paksuudesta riippuen.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404. Tilauksesta kantavan kasvualustan kiviaines ja multaosio voidaan toimittaa erikseen.

Käyttöohjeet

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Which country site would you like to visit?