Kekkilän kasvualustat viherrakentajille

Kekkilälla on Suomen laajin viherrakentamisen tuotevalikoima. Tuotteisiimme kuuluu kasvualustoja, multaa, esimerkiksi nurmikoille ja istutusalueille sekä hulevesikohteisiin. Saatavilla myös mm. kuorikatteita, Turvakatetta ja lannoitteita.

Tuotteet

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamisen kasvualustojen toimittaja. Meillä on laajin tuotevalikoima ja tihein multa-asemaverkosto.

Viherrakennuskohteiden kasvualustat valmistetaan Kekkilän multa-asemilla. Kasvualustaan käytetään tyypillisimmin hiekkaa, turvetta ja kompostia. Tarvittaessa lisätään mineraalilannoitteita ja tilauksesta esim. biohiiltä tai Terracottem-rakeita. Materiaalien sekoittamisen jälkeen kasvualusta seulotaan haluttuun raekokoon. Lopuksi valmiin tuotteen fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet analysoidaan ja asiakas saa analyysitulokset sisältävän tuoteselosteen. Tuotteiden korkea ja tasainen laatu varmistetaan omavalvontajärjestelmällä.

Tavallisesti pienin toimitettava erä on täysi kuorma-autollinen eli noin 15–19 tonnia. Pienemmät erät ja esimerkiksi katteita toimitamme suursäkeissä.

Tuotevalikoima

Tuotamme valmiita kasvualustaja erilaisten kasvien tarpeisiin sekä erilaisiin olosuhteisiin. Lisäksi voimme räätälöidä kasvualustoja asiakkaidemme erikoistarpeisiin. Tutustu valikoimamme!