Kekkilän kasvualustat viherrakentajille

Kekkilälla on Suomen laajin viherrakentamisen tuotevalikoima. Tuotteisiimme kuuluu kasvualustoja, multaa, erilaisiin tarpeisiin esim. nurmikoille ja muille istutusalueille. Hulevesien hallintaan on kehitetty erikoistuotteita kuten Läpäisevä kasvualusta. Saatavilla myös mm. kuorikatteita, Turvakatetta ja lannoitteita.

Tuotteet

Viherrakentamisen laatuvaatimukset ovat kasvaneet viime vuosina. Lopputuloksen odotetaan olevan aikaa ja käyttöä kestävä, tilaajan tarpeet täyttävä ja ympäristöystävällisesti toteutettu. Näiden vaatimusten saavuttamiseen Kekkilä on oikea kumppani. Kekkilä Oy on palvellut viherrakentamisen ammattilaisia yli 30 vuotta. Pitkä kokemus näkyy laadukkaina, kohteen mukaan räätälöityinä tuotteina ja monipuolisina palveluina. Kekkilä onkin noussut Suomen johtavaksi viherrakentamisen kasvualustojen toimittajaksi.

Tuotevalikoimamme kattaa kaikki viherrakentamisen tarpeet. Lisäksi räätälöimme tuotteita asiakkaiden ja rakennuspaikkojen tarpeiden mukaan. Käytettävät raaka-aineet ja valmiit tuotteet, kuten kasvualustat, analysoidaan tarkasti.

Toimimme aina kestävän ympäristörakentamisen, KESYn, periaatteiden mukaisesti. Pyrimme minimoimaan raaka-aineiden kuljetukset ja tiheän multa-asemaverkostomme ansiosta se onnistuu hyvin. Edistämme kiertotaloutta käyttämällä mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, mm. kompostia ja kierrätysmoreenia, noin kolmannes kasvualustojen materiaaleista on kierrätystuotteita.

Tuotevalikoima

Tästä löydät koko valikoimamme tuoteryhmittäin jaoteltuna. Alla olevien ohjausten avulla tuotteisiin tutustuminen ja selaaminen on helppoa.