Inspiraatiota viherrakentamiseen

Jokaisella kasvilla on omat luonteensa ja tarpeensa. Siksi ne vaativat juuri niille suunnitellut kasvuolosuhteet - ja siksi on tärkeää ymmärtää minkälaisilla tuotteilla onnistut parhaiten. Kun kaipaat inspiraatiota työhösi, Kekkilä auttaa.

  • Erilaisia kohteita

    Ympäristön viihtyisyys, esteettisyys ja turvallisuus ovat viherrakentamisen peruslähtökohtia. Toivomme, että yksityiset henkilöt, yritykset ja julkiset tahot innostuisivat huomaamaan rakennetun vehreyden merkityksen ja arvon sekä kiinnostuisivat panostamaan viherympäristöihin yhä enemmän ja luovemmin.

    Viherrakentajat arvostavat korkealaatuisia kasvualustatuotteita, nopeita toimituksia ja hyvää asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on olla paras kumppani viherrakentamiskohteiden toteuttamisessa.

  • Inspiroidu tuotteista

    Jokaisella kasvilla on omat tarpeensa, jonka vuoksi tarvitaan myös laaja valikoima erilaisia kasvualustoja. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka toimivat vaihtelevissa olosuhteissa, tarjoten parhaat mahdolliset kasvuolosuhteet kullekin kasville.

    Käytämme raaka-aineita, jotka ovat tunnettuja, tutkittuja ja käyttöön soveltuvia. Tavoitteenamme on myös yrityksenä toimia mahdollisimman kestävästi. Käytämme tuotteidemme valmistuksessa erilaisia kierrätettyjä raaka-aineita, joista on tutkittua hyötyä viherrakentamisen kasvualustoissa.